voor acceptanten / BB

Notice: Undefined variable: more_link in /var/www/hypoaccept/www.hypotheekacceptanten.nl/app/wp/wp-content/themes/strappress/sidebar-content-page.php on line 68

VOOR ACCEPTANTEN / BIJZONDER BEHEER

 

De website die je nu bezoekt is het visitekaartje van een groep zzp-acceptanten en -specialisten die hun passie en enthousiasme voor het vak van hypotheekacceptatie met elkaar delen. Bij de oprichting van dit collectief kenden de meeste leden elkaar al door het samen werken op de diverse opdrachten.

Door de krachten te bundelen in de CoA�peratie van Hypotheekspecialisten zijn we in staat om voor elkaar nieuwe opdrachten en projecten te genereren. Daarnaast maken we gebruik van elkaars netwerk en kennis van de verschillende systemen die in Nederland gebruikt worden. Naar onze opdrachtgevers toe vormen wij zo een betrouwbare bron van ervaren professionals.

Deelnemen aan dit collectief
Ons collectief biedt plaats aan ervaren acceptanten die plezier beleven aan het zelfstandig uitvoeren van hun opdrachten A�n die een bijdrage willen leveren aan de samenwerking en het succes van de groep. Senior ervaringsniveau en een klik met elkaar vormt hiervoor de basis. Wil je weten hoe we dit doen en welke afspraken we met elkaar gemaakt hebben? Neem contact op metA�Jasper Heikens of Dave de Man Lapidoth.

Zzp-ers
Alle deelnemers aan dit collectief zijn zzp-er. Ben jij wel enthousiast maar (nog) geen zzp-er, dan kunnen we jou desgewenst informeren en adviseren over de weg naar zzp-schap.

Als je geen interesse hebt in werken als zzp-er maar wel verbonden wilt zijn met ons collectief dan kan dat natuurlijk ook. Bel of mail in dat geval naar Jasper Heikens.

amazon stromectol.